Entertainment

Roxeanne Hazes of Amy Winehouse?

19 april 2019 12:46
Beeld © Instagram @roxeannehazes

Roxeanne Hazes heeft haar handen vol aan zoontje Fender, maar is in de tussentijd ook druk bezig met nieuwe muziek. Op Instagram geeft ze haar trouwe volgers alvast een klein voorproefje van wat komen gaat, en haar look doet veel fans denken aan de overleden zangeres Amy Winehouse. Wat een compliment!

"Nieuwe muziek komt eraan"

Eerder dit jaar liet de jonge moeder al weten dit voorjaar nieuwe muziek uit te brengen en dat haar fans "nog eventjes geduld" moesten hebben. Het lijkt erop dat het wachten voorbij is, want Rox heeft inmiddels via social media laten weten dat de videoclip van haar nieuwe single al is geschoten! 

Op Instagram geeft de zangeres, die zich op Instagram Dochter Dré noemt met een knipoog naar haar overleden vader en de Amerikaanse Dr. Dré, alvast een sneak peek. Alleen al haar look geeft aan dat het een gróót spektakel gaat worden. "Nieuwe muziek komt eraan", plaagt ze haar volgers bij de post. "Kan niet wachten om dit met jullie te delen."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Roxeanne Hazes showt haar schitterende curves

Op de foto toont de 26-jarige ook gelijk haar nieuwe hairdo. Deze week ging ze van blond terug naar donker, en haar volgers smullen van de transformatie. Haar donkere kapsel doet velen ook denken aan een andere legende: Amy Winehouse! "Wat ben je toch mooi, maakt niet uit met wat voor kapsel of kleur. Ik ben altijd blij dat je goed voor je zelf en je gezin op komt", schrijft iemand. Een ander laat weten: "Wauw!!! Mega babe!"

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Roxeanne Hazes onthult haar huidige gewicht

Aankomend najaar gaat Roxeanne op tournee met haar nieuwe album. De zangeres en haar band zijn in elk geval de hele maand november zoet met optredens in Zwolle, Den Haag, Nijmegen, Rotterdam en Utrecht. In oktober is de aftrap van de tour in Amsterdam en het laatste concert is begin december in Groningen.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore