Entertainment

De eerste Instagramposts van Nederlands favoriete influencers

19 april 2019 18:14 Aangepast: 25 april 2019 16:08
Beeld © Instagram @monicageuze @famkelouise_ @annanooshin

Nu hebben ze miljoenen fans, honderdduizenden likes en duizenden foto's. Maar iedereen is ergens begonnen. Daarom duiken wij diep de archieven in voor de eerste posts van Nederlands favoriete influencers.

1. Anna Nooshin

Eén van Nederlands grootste influencers is natuurlijk Anna Nooshin. Inmiddels is ze ook presentatrice en heeft ze niet één, maar twee eigen YouTube-kanalen. Ze vliegt de hele wereld rond en daar bovenop is ze ook nog eens verloofd met haar grote liefde: Nassim. Haar eerste post op Instagram zag er in 2012 zo uit:

View this post on Instagram

Finally.

A post shared by Anna Nooshin (@annanooshin) on

2. Famke Louise 

Op Instagram begon het allemaal. Vervolgens kwam Famke op tv en groeide ze uit tot een enorme ster. Nu scoort ze hit na hit én heeft ze een relatie met rapper Ronnie Flex. 

View this post on Instagram

☀️

A post shared by Famke Louise (@famkelouise_) on

3. Kaj Gorgels 

Zijn typetjes hebben hem een hele schare aan fans opgeleverd, maar het grote publiek kent hem vooral als de finalist van Expeditie Robinson. Zijn eerste kiekje was samen met Streetlab-Stijn van Vliet.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Anna Nooshin open over kinderwens

4. Monica Geuze 

Met haar vlogs, eigen boek en een kindje samen met voetballer Lars Veldwijk is Monica inmiddels zoveel meer dan slechts het ex-vriendinnetje van Lil' Kleine. Haar eerste selfie op Instagram komt live in de maand oktober in 2012.

5. Kalvijn 

Deze YouTuber is voornamelijk bekend onder de jonge, vrouwelijke kijkers. Al weten we niet of hij met deze foto net zoveel bekijks heeft...

View this post on Instagram

Zit wat op je neus, ouwe.

A post shared by Kalvijn (@kalvijn) on

6. Kay Nambiar 

Kay werd voor het eerst naar voren geschoven op MTV en is nu een succesvolle fotograaf. Maar hij misstaat zelf ook niet voor de camera. Viet-view!

View this post on Instagram

👨🏻

A post shared by Kay (@kaynambiar_) on

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Monica Geuze gaat alle schaamte voorbij

7. Jessie Jazz Vuijk 

Na haar relatie met Tim Douwsma is Jessie nu dolgelukkig met Kaj Gorgels. En hoewel we haar nu vooral kennen als influencer, begon het allemaal met een modellencarrière. Op Instagram keek de blondine back in the day dan ook graag zwoel de camera in.

View this post on Instagram

💁

A post shared by Jessie Jazz Vuijk (@jessiejazzvuijk) on

8. Bibi Breijman 

Bibi was eerst te zien in Oh Oh Cherso, maar is nu vooral bekend als de mama van baby Teddy en van haar relatie met Waylon. Op haar eerste foto toont ze haar liefde voor Nederland.

9. Lizzy van der Ligt

Lizzy was misschien wel de eerste influencer van Nederland en zit al vanaf 2012 op Instagram. Haar eerste kiekje kreeg destijds 91 likes, maar inmiddels is dat flink opgelopen.

10. Koen Kardashian

Koen Kardashian, die eigenlijk Koen Pieter van Dijk heet, is de afgelopen jaren flink veranderd. Maar zijn liefde voor wijn was er altijd al.

View this post on Instagram

#saturdaynight #drinks #friends #housewarming

A post shared by Koen Pieter van Dijk (@koenkardashian) on

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Koen Kardashian gaat er met winst Mediawijsheidtest vandoor

11. Queen of Jetlags

Noor, die op Instagram te vinden is onder de naam Queen of Jetlags, staat bekend om haar schitterende foto's. Toch was haar eerste foto iets minder glamoureus.  

View this post on Instagram

#amsterdam

A post shared by NOOR (@queenofjetlags) on

12. Nina Warink

Nina, beter bekend als de vriendin van Kalvijn, heeft nu 352k volgers en kan rekenen op duizenden likes. Maar haar eerste post uit 2013 kreeg 'slechts' 1.573 hartjes.

View this post on Instagram

Met lieve saaar

A post shared by NINA WARINK (@ninawarink) on

13. Juultje Tieleman 

Juultje werd vooral bekend naast de zijde van haar vriendje Giovanni, in de Youtube-wereld beter bekend als Gio. Ze werden samen helemaal een hype toen het stel uit elkaar besloot te gaan. Inmiddels heeft ze een eigen imperium opgebouwd. Haar eerste foto op Instagram zag er zo uit:

View this post on Instagram

Ma girl

A post shared by J U U L T J E (@juultjetieleman) on

14. Enzo Knol

Hij verrast zijn ruim 1,5 miljoen volgers regelmatig met een bloot kiekje, en ook vroeger was hij al dol op foto's van zichzelf.

RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

`