Entertainment

Naaktfoto's Marlijn Weerdenburg uitgelekt na hack

18 april 2019 14:52 Aangepast: 18 april 2019 20:02
Beeld © ANP

KRO-NCRV-ster Marlijn Weerdenburg is het laatste slachtoffer van een iCloud-hack. De naaktfoto's zijn online te vinden, en de kans is groot dat ze binnenkort misschien allemaal gepubliceerd worden.

"Beveilig alsjeblieft je cloud" 

De hackers hebben in totaal twee naaktfoto's en één halfnaakte foto op een site gepubliceerd. Bovendien laat een bron weten dat de groep van plan is de komende dagen meer privéfoto's van haar publiekelijk te maken. De verwachting is dat ze niet het laatste slachtoffer zal zijn...

Actrice Marlijn Weerdenburg is het eerste slachtoffer van het netwerk dat BN’ers hackt. Vermoedelijk is de iCloud van de actrice gehackt en worden haar foto's nu publiekelijk gemaakt. Er zijn nog meer bekende vrouwen gehackt. De gestolen foto's werden tot nu toe niet gepubliceerd: het doel is om ze geheim te houden en onderling te ruilen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Zieke Marlijn Weerdenburg moet weer shows cancelen

Techjournalist Daniël Verlaan van RTL Nieuws ontdekte het netwerk eind vorig jaar al en laat het volgende aan ons weten: "Volgens haar management was ze al op de hoogte van de hack, en had ze passende maatregelen genomen. Hoop dat er ook aangifte is gedaan." De techjournalist heeft al eerder gewaarschuwd voor dit netwerk dat zich specifiek op BN'ers richt. "Beveilig alsjeblieft je cloud." 

Wist je dat wij ook een app hebben?
Daarmee heb je al het nieuws binnen handbereik. Download 'm hier.

Playstore Appstore

`