Entertainment

Anna Nooshin open over kinderwens

18 april 2019 12:08
Beeld © Getty Images

Anna Nooshin en haar vriend Nassim gaan trouwen! De presentatrice en vlogster maakte haar verloving vorige week bekend via Instagram. Veel volgers willen dan ook weten of ze al bezig is met kinderen. Een brutale vraag volgens Anna, maar toch beantwoordt ze hem.

“Ik stel deze vraag zelf nooit aan mensen"

Op haar Instagram doet de influencer een vragenrondje, waarbij ze ook deze persoonlijke vraag aanpakt. “Ik stel deze vraag zelf nooit aan mensen", reageert ze op haar account. "Ik vind het altijd lastig omdat het zó persoonlijk is en je nooit weet wat iemand op dat vlak heeft meegemaakt.”

Maar omdat de vraag regelmatig voorbij komt, besluit ze er toch voor te gaan: "Als het gegund is, en het zo heeft mogen zijn dan zeker. Maar nu nog niet.”

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

'Anna Nooshin al weken verloofd'

Anna en Nassim zijn sinds eind 2018 bij elkaar. In december maakte het stel bekend verliefd te zijn en nu is het al tijd om het altaar te bewandelen. De geruchten over de relatie hingen destijds al een tijdje in de lucht, maar toch wisten de twee de affaire lang geheim te houden. Een paar maanden eerder zette Anna nog een punt achter een relatie van dertien jaar.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore