Entertainment

Patty maakt dame van Oma Gonnie in Hotter Than My Daughter

17 april 2019 21:31 Aangepast: 17 april 2019 21:31
Beeld © RTL/Hotter Than My Daughter

Het was een bijzondere aflevering voor Hotter Than My Daughter, waarin Tommie zowel zijn moeder als zijn oma heeft opgegeven. Allebei gaan ze behoorlijk schaars gekleed de straat op.

"Ik ben gewoon wie ik ben"

"Het is in mijn ogen wel te heftig, ja", vertelt Tommie over de kledingstijl van zijn vrouwelijke familie. Het wordt al snel duidelijk wat hij bedoelt wanneer te zien is hoe ze over een markt lopen. Veel mannen roepen moeder Susanne van 52 na. "Ik wil je tieten zien", roept een voorbijganger. Maar moeders kan het niets schelen. "Ik ben gewoon wie ik ben", zegt ze. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kijkers verbazen zich over extreme Hotter Than My Daughter

Maar de 72-jarige oma van Tommie is minstens net zo uitdagend en dat vindt hij maar niets. "Ik trek geen kleding aan die oudere dames aantrekken", legt Gonnie uit. Bovendien gaat ze nog altijd uit met haar dochter, waarbij ze allebei nog veel aandacht krijgen. Ook staat oma op vele datingsites met nogal pikante outfits. Voor Patty is het snel duidelijk dat zij te hulp moet schieten. 

Het eindresultaat mag er zeker wezen. In een lange, zwarte jurk is te zien hoe mooi Susanne eigenlijk is. "Ik hoop heel erg dat m'n zoon het heel mooi vindt", vertelt ze wanneer ze zichzelf voor het eerst ziet. "Hele verfrissing", reageert Tommie. Oma Gonnie ziet er vooral heel anders uit. Het roze pak is enorme hit. "Ik ben er wel blij mee", zegt de 72-jarige. Zowel Tommie als zijn moeder zijn heel erg verrast door haar verschijning. "Missie zeker geslaagd", zegt haar kleinzoon erover. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Joyce doet tweede poging Hotter Than My Daughter

Het is ook het einde van het seizoen, waarbij het programma ook een korte terugblik geeft op alle vrouwen die een ander pad hebben gekozen. Kijk de hele aflevering terug op RTL XL of bij Videoland. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore