Entertainment

73-jarige Frank kan guppie Rogier nauwelijks bijhouden

17 april 2019 15:17
Beeld © Instagram @frankjansen070

In de nieuwe Beau Monde vertellen Frank en Rogier openhartig over hun relatie. De twee zijn al bijna negentien jaar samen, maar er zijn nog altijd dingen die ze irritant vinden aan elkaar.

"Rogier en ik zijn al lang op elkaar uitgekeken, haha"

Bij de shoot van de nieuwe Beau Monde kruipen Frank en Rogier samen met vriendin Elisa van der Meijden in de huid van Barbie, Ken en regisseur. De drie doen verder ook een interview, waarin de Paleis voor een prikkie-mannen vertellen over hun tijd samen. “Frank maakt van het leven een groot feest", legt Rogier uit. "Ik kan wat mopperig zijn.” Ook vertelt Rogier dat zijn partner altijd honderd procent voor hem klaarstaat. "Hij heeft me nog nooit teleurgesteld."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Frank: 'Als ik te oud ben, mag Rogier zijn eigen leven leiden'

Ook het leeftijdsverschil tussen de twee wordt uitgebreid besproken. "Omdat Rogier bijna dertig jaar jonger is, doe ik met hem leuke dingen die ik normaal niet zou doen, zoals Paleis voor een prikkie", vertelt Frank. "Wie maakt er op mijn leeftijd nou nog tv?” Verder vindt de 73-jarige het niet meer nodig om op de dansvloer te staan, maar daar springt vriendin Elisa voor hem in. "Rogier en ik zijn al lang op elkaar uitgekeken, haha", zegt hij als grap.

View this post on Instagram

T H X @beaumonde.nl ❤️❤️

A post shared by FrankJansen (@frankjansen070) on

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Frank en Rogier gevraagd voor nieuw programma

Maar het is niet allemaal positief. Het blad vroeg de mannen om een niet zo leuk aspect van elkaar te omschrijven. "Dat Frank nooit z’n spullen kan vinden, is irritant", stelt Rogier. "‘Waar is mijn telefoon?’ Voor je neus Frank!" Ook zijn partner neemt geen blad voor de mond. "Rogiers slechtste eigenschap is dat hij altijd meer wil", vertelt hij. "Meer! Altijd meer! Dan heeft hij net een prachtig cadeau gekregen, vraagt hij wat hij nog meer krijgt." Rogier ziet dit echter niet als iets negatiefs. "Ik hou gewoon van meer. Zoals Connie Witteman altijd zegt: Je kunt beter in een Rolls-Royce huilen dan in een Opel Kadett."

De nieuwe Beau Monde ligt vanaf vandaag in de schappen. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

`