Entertainment

Meghan Markle zou Amerikaanse nanny willen voor baby

17 april 2019 13:31
Beeld © Getty Images

De hoogzwangere Meghan Markle zou naar verluidt een Amerikaanse nanny willen voor haar eerste kindje met prins Harry. The Daily Express onthulde dat de hertogin van Sussex een oppas wil uit haar thuisland.

"Het stel wil graag een mannelijke oppas overwegen"

Meghan Markle zou het personeel van een in Kensington gevestigd wervingsbureau opgedragen hebben om binnen de komende drie maanden op zoek te gaan naar een geschikte oppas. Zij en prins Harry willen dat de oppas deel uitmaakt van hun familie in plaats van zich een werknemer voelt. Ze sluiten ook geen mannelijke oppas uit.

Miniatuurvoorbeeld
Zie ook:

Meghan Markle lapt de Engelse tradities aan haar laars

Een bron vertelde: "Meghan en Harry hebben duidelijke ideeën over hoe ze hun kinderen willen opvoeden. Meghan was duidelijk dat ze de voorkeur geeft aan een Amerikaan en ze wil dat diegene zich deel van de familie voelt in plaats van een geüniformeerd personeelslid. Dat is belangrijk voor haar; ze heeft nooit het feit verborgen dat ze trots is op haar Amerikaanse roots. Het stel wil graag een mannelijke oppas overwegen", voegt de bron eraan toe.

Van de hertog en hertogin wordt verwacht dat ze de kandidaten persoonlijk interviewen. Eenmaal ingehuurd, heeft de oppas toegang tot hun eigen auto en kan hij of zij 70.000 pond, bijna 81.000 euro per jaar verdienen, afhankelijk van de ervaring. Natuurlijk zal de kersverse nanny in Frogmore Cottage verblijven, het nieuwe huis in Windsor, waar Meghan en Harry een paar weken geleden naartoe verhuisden.

Miniatuurvoorbeeld
Zie ook:

Waarom zwijgt de Britse pers over de sekstape van Meghan Markle?

Meghan is erop gebrand dat haar kind wordt blootgesteld aan de Amerikaanse cultuur. Daarom zou de keuze voor een Amerikaanse oppas voor zich spreken. Of de Britse royals het daarmee eens zijn, is niet bekend.

De hertogin van Sussex kan ieder moment bevallen. Zij en Harry hebben ervoor gekozen om de komst van hun baby privé te houden en zullen de geboorte later aankondigen als ze tijd hebben gehad om het eerst met het gezin te vieren.

Miniatuurvoorbeeld
Zie ook:

Hoe babyproof is het paleis van Meghan Markle?

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

`