Entertainment

Is het uit tussen Donny Roelvink en zijn Amijé?

16 april 2019 17:52 Aangepast: 16 april 2019 17:53
Beeld © Instagram @donnyroelvink

Het doet al tijden de ronde, maar er kwam maar geen duidelijkheid over de relatiestatus van Donny Roelvink en Amijé van der Laan. Nu wel, want de tv-persoonlijkheid heeft eindelijk gereageerd.

"Niemand gaat dat wat aan. Het is mijn privé-leven" 

Fans hadden meerdere theorieën over de relatie van Donny en Amijé. Het stel had slechts één foto samen op Instagram en Donny bracht een nummer uit dat Spijt Schat heet. Het leek er allemaal op te wijzen dat het uit was tussen het Temptation-koppel. Daarom reageerden de volgers van de twee vaak op hun foto's met de vraag of ze nog wel samen waren. "Ik zit momenteel ook aan de andere kant van de wereld", reageerde Amijé.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Donny Roelvink heeft spijt

Maar nu is er eindelijk duidelijkheid. Donny ontkent namelijk dat er iets mis is tussen de twee. Tijdens zijn bezoek aan Nina Warink's YouTube-programma Draaien met Nina liet hij weten dat hij nog altijd samen is met Amijé. "Ik heb gewoon een vriendin", vertelt hij. "Mijn vriendin is twee en een halve maand aan het reizen. Vandaar dat ik niet met haar ben op dit moment." De speculatie vindt hij ook onnodig. "Niemand gaat dat wat aan. Het is mijn privé-leven." 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore