Entertainment

Christina Curry geeft zich vólledig bloot

16 april 2019 12:06 Aangepast: 16 april 2019 12:12
Beeld © Instagram @ notsosadgrl / Marc de Groot

Inmiddels zijn we wel wat gewend van de rebelse Christina Curry. Maar in de nieuwe editie van L'HOMO. weet ze toch weer vriend en vijand te verrassen met een uiterst pikante fotoshoot.

"Van ware liefde word je niet zenuwachtig"

De 28-jarige gaat samen met haar liefje Shenta uit de kleren voor een verleidelijke fotoshoot voor de nieuwste L'HOMO. De tortelduifjes geven zich zowel létterlijk, als figuur helemaal bloot. 

Inmiddels is het koppel alweer een paar jaar samen en denken ze zelfs aan kinderen. Christina noemt Shenta dan ook niet voor niets haar ware liefde. "Ik viel voor Shenta's lach op Insta", vertelt de dochter van Patricia Paay in het blad. "Onze eerste date duurde twaalf uur. Praten, zoenen, praten, zoenen. Shenta begrijpt me (...) Verliefd worden op Shenta betekende voor het eerst dat ik niet van de zenuwen voor de trein wilde springen. Van ware liefde word je niet zenuwachtig."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Christina Curry wil beginnen aan kinderen

Om hun liefde te vereeuwigen heeft het stel ook samen een tattoo laten zetten. Een hartje met daaroverheen 'ruca' geschreven, het Mexicaanse woord voor ware liefde. "Het universum heeft ons bij elkaar gebracht", spreekt Christina verliefd. "Ware liefde bestaat", aldus Shenta.

Maar Christina is niet altijd van de dames geweest, pas op haar 22ste ontdekte ze dat ze vrouwen leuker vond. Bij Shenta ligt dit anders vertelt ze openhartig. "Op kinderfoto's zie ik eruit als een pot. Ik speelde altijd met jongetjes en iedereen vroeg me of ik een jongen of een meisje was." Toch duurde het nog zestien jaar voordat ze eindelijk zichzelf durfde te zijn. "Heel even dacht ik nog dat ik bi was, maar toen ik eenmaal werk van een vrouw maakte, wist ik het: Shen je bent harstikke gay."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Christina Curry openhartig over eetstoornis

Het hele interview én de hele fotoserie vind je in de nieuwe L’HOMO., die nu in de winkels ligt.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore