Entertainment

Luv' duikt na veertig jaar weer de studio in

16 april 2019 07:23 Aangepast: 16 april 2019 09:14

Popgroep Luv' is volgende week voor het eerst in veertig jaar weer in de studio te vinden. De dames, die vooral in de jaren zeventig succes kenden, reizen af naar Miami om een zomerhit op te nemen, zegt zangeres Marga Scheide in De Telegraaf.

"Omdat we de single vóór de zomer willen uitbrengen is er haast geboden"

De Amerikaanse tekstschrijver en producer Keith Morrison schreef een single voor Marga, José Hoebee en kersvers lid Chimène van Oosterhout. "We hebben het lied gehoord en zijn razend enthousiast", vertelt Marga. "Vanwege allerlei verplichtingen konden we eigenlijk niet weg, deze periode. Maar omdat we de single vóór de zomer willen uitbrengen is er haast geboden."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Patty Brard over comeback Luv': 'Die tijd is voorbij'

Het drietal kwam via een gezamenlijke vriend in contact met Keith, die vijf liedjes voor ze heeft klaarliggen. De zangeressen dachten eerst dat ze in de maling werden genomen. "'Dit zal wel een grap zijn', zeiden we tegen elkaar. Maar het blijkt dus toch werkelijk waar te zijn. Binnenkort gaan we weer eens lekker ouderwets de hitlijsten bestormen."

Luv' scoorde hits met nummers als Casanova, U.O. Me (You Owe Me) en You're the Greatest Lover. Eerder maakten Patty Brard en Ria Tielsch deel uit van de groep. Begin dit jaar werd bekend dat presentatrice en actrice Chimène zich bij Marga en José had gevoegd.

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Luv' komt terug zónder Patty Brard

ANP/RTL Boulevard

Wist je dat wij ook een app hebben?
Daarmee heb je al het nieuws binnen handbereik. Download 'm hier.

Playstore Appstore

`