Entertainment

Lori Loughlin claimt onschuldig te zijn

16 april 2019 03:26 Aangepast: 16 april 2019 07:59
Beeld © ANP

Het Amerikaanse studiefraude-schandaal, waarbij actrice Lori Loughlin en haar man Mossimo Giannulli betrokken zijn, is nog steeds volop in het nieuws. Zo zei het echtpaar maandag voor de rechtbank niet schuldig te zijn aan de vergrijpen die hen ten laste gelegd worden, onder andere het plegen van fraude en geld witwassen. Dit meldt E! News.

“Ze voelen zich gemanipuleerd door de mensen met wie ze in zee zijn gegaan”

Volgens een bron zegt het stel zich 'misleid te voelen' door de persoon die de frauduleuze zaakjes opzette, omdat ze niet goed ingelicht zouden zijn over de ware aard van hun inbreng. "Zij dachten dat ze iets deden wat misschien niet de schoonheidsprijs verdient, maar niet iets dat in strijd is met de wet. Ze voelen zich gemanipuleerd door de mensen met wie ze in zee zijn gegaan en gebruiken dat als wapen in hun rechtszaak. Lori en Mossimo realiseren zich terdege hoe zwaar de aanklachten tegen hen zijn maar denken dat de rechter ook zal inzien dat ze louter goede bedoelingen hadden."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Lori Loughlin uit serie geknipt

Lori, bekend als 'Aunt Becky' uit de series Full House en Fuller House, en haar echtgenoot betaalden een half miljoen dollar om hun dochters Olivia Jade en Bella op de University of Southern California te krijgen. Dat kon omdat de meiden voor dat bedrag werden ingeschreven als leden van het roeiteam, terwijl geen van tweeën ooit had geroeid.

ANP/RTL Boulevard

Wist je dat wij ook een app hebben?
Daarmee heb je al het nieuws binnen handbereik. Download 'm hier.

Playstore Appstore

`