Entertainment

Justin Bieber heeft een aanklacht aan zijn broek hangen

16 april 2019 01:56 Aangepast: 16 april 2019 07:54
Beeld © Getty Images

Een fotograaf, genaamd William Wilson, meent dat de popster hem heeft verwond toen Justin in 2017 wegreed uit een parkeergarage nadat hij zijn vaste kerk had bezocht. Justin zou de man hierbij geraakt hebben, waardoor de fotograaf permanente schade heeft opgelopen. Dit meldt The Blast.

William zegt aan de passagierskant van de auto te hebben gestaan, toen hij omver werd gereden. Hierbij zou hij verwondingen hebben opgelopen.

De zanger zou uit zijn auto zijn gestapt om te checken hoe het met de man ging en bleef bij hem totdat de eerste hulpverleners arriveerden om hem naar het ziekenhuis te brengen. De zanger zou tijdens het wachten tegen andere fotografen hebben gezegd dat het erg lastig is om weg te rijden als er zo'n grote groep mensen met flitsende camera's staat.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Justin Bieber vertelt openhartig over psychische problemen

Volgens de politie van Beverly Hills werkte Justin destijds volledig mee aan het onderzoek en werd hem geen schuld aangerekend. William is het hier niet mee eens en claimt dat hij hier zowel fysiek als emotioneel onder lijdt. Hij eist gerechtigheid en vindt dat Justin verantwoordelijk gehouden dient te worden voor het incident.

Wist je dat wij ook een app hebben?
Daarmee heb je al het nieuws binnen handbereik. Download 'm hier.

Playstore Appstore

`