Entertainment

'Naomi Campbell en Liam Payne uit elkaar'

14 april 2019 10:26 Aangepast: 14 april 2019 12:13

Het is na een paar maanden alweer over en uit tussen Naomi Campbell en Liam Payne. Het 48-jarige model heeft de 25-jarige zanger aan de kant gezet, vertelt een ingewijde aan de Daily Mirror.

"Ze blijven vrienden, ze nemen elkaar niets kwalijk"

De levens van de twee zouden te verschillend zijn. "Liam en Naomi hebben het heel leuk gehad, ze konden het goed met elkaar vinden en hadden lol maar het heeft niet zo mogen zijn", zegt een ingewijde. Hoewel Naomi een einde maakte aan de kortstondige romance, koestert Liam geen wrok. "Ze blijven vrienden, ze nemen elkaar niets kwalijk."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook

Liam Payne 'gaat het officieel maken met Naomi Campbell'

Hoewel de Britten hun relatie nooit hebben bevestigd, werden ze de afgelopen maanden meerdere keren samen gespot. De geruchtenmolen over een mogelijke fling begon te draaien toen Liam begin dit jaar een flirterige reactie plaatste onder een foto van Naomi op Instagram. "De belichaming van perfectie... kijk niet zo naar me", schreef hij. Het model flirtte op haar beurt terug door op een kiekje van de zanger te reageren. "Prachtige ziel", vond ze van een shirtloze Liam. "Je moet er een zijn om er een te herkennen", reageerde hij.

RTL Boulevard/ANP

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore