Entertainment

Frank Dane oog in oog met inbreker

12 april 2019 15:18 Aangepast: 12 april 2019 15:18
Beeld © ANP

538-dj Frank Dane zal zijn dag gisteren niet snel meer vergeten. De radiomaker en zijn vriendin betrapten namelijk, op klaarlichte dag, een inbreker! In De 538 Ochtendshow vertelde hij er vanochtend alles over.

"Ik ben blij dat het goed is afgelopen"

"Ik ben best wel een beetje geschrokken”, vertelt Frank op de radio. "Mijn vriendin en ik hebben gisteren een inbreker bij ons thuis betrapt. Ik was thuis, en je moet weten; ik woon in een oud herenhuis helemaal bovenin, op de derde etage." Zijn zwangere vriendin staat op het moment van de inbraak beneden en belde Frank op dat ze nog even een bezoekje brengt aan de supermarkt. Frank besluit mee te gaan, maar de twee hebben geen idee wat hen te wachten staat...

"Ik was boven, mijn vriendin was beneden", legt 'ie uit. "En er was een inbreker bij ons in het trappenhuis ter hoogte van mijn verdieping. Mijn vriendin loopt omhoog, en ik loop naar beneden. Met andere woorden: de inbreker zat in het trappenhuis ingesloten.”

 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Frank Dane wordt vader

Terwijl Frank de trap afloopt hoort hij zijn vriendin ongemakkelijk praten. "Ik denk dit is helemaal mis. Dus ik ben met drie traptreden tegelijk naar beneden gerend en zag dat het niet klopte. Ik zei tegen hem: 'Gast, je staat hier gewoon te liegen. Jij hoort hier niet. Dit klopt niet, dit is een heel raar verhaal.”

Op dat moment wordt de inbreker agressief en vliegt 'ie weg. Frank laat weten meteen 112 te hebben gebeld en dat zijn vriendin erg geschrokken is. "Dat is niet leuk nee (…) Ik ben blij dat het goed is afgelopen.”

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore