Entertainment

Britt Dekker wil fokken met haar Talpa-paard

10 april 2019 15:45 Aangepast: 10 april 2019 17:14
Beeld © ANP

’s Neerlands favoriete paardenmeisje Britt Dekker overweegt Eve en haar pas verworven Talpa-paard George te fokken. Dit schrijft de blondine op Instagram.

"Volgens mij wordt dat de leukste combi ooit”

“Wat zouden jullie vinden van een veulentje met Eve en George? “, vraagt Britt aan haar 169.000 volgers. “Ik zit erover na te denken om dat te doen. Volgens mij wordt dat de leukste combi ooit.”

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Britt Dekker's grote droom is om dressuurkampioene te worden

De vrolijke televisiepersoonlijkheid is al een aantal jaar gedreven dressuurruiter. Met paard Eve deed ze mee aan het Nederlands Kampioenschap Dressuur. Hier werd ze dertiende, een mooie prestatie volgens de blondine.

Vorige maand werd bekend dat Britt in plaats van een salaris bij Talpa, een paard van Erland Galjaard krijgt. Als de geruchten kloppen, zou het Talpa-paard 415.000 euro kosten.

Miniatuurvoorbeeld
Meer hierover:

Dit zijn de kosten van Britt Dekkers Talpa-paard

De volgers van Britt reageren alvast enthousiast op het idee van Britt. “Het beste van twee werelden”, schrijft Petra. Ook Evelyn is enthousiast: “Waarom niet!? Hoe gaaf is dat, een veulen van je eigen twee paarden.” SLAM-dj Bram Krikke laat ook weten van paarden te houden.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore