Entertainment

Yes! Nieuw seizoen Geordie Shore start vanavond

10 april 2019 12:09
Beeld © MTV

De Geordies zijn terug! Vanavond kunnen we weer genieten van een lekkere portie drama, inclusief vier nieuwe mensen. Bereid je voor op meer gefeest, gezoen, drank en misschien wel liefde.

Scotty T. maakt zich met de drie andere originals – Nathan, Sam en Chloé – klaar voor een reis die ze nooit meer zullen vergeten. Als verrassing zijn er dit keer vier nieuwe gezichten in het Geordie Shore-huis. 

De eerste nieuwkomer is de 25-jarige Beau, die geheel onder de tattoos zit. Zijn doel is plezier maken en veel vrouwen het bed in zien te krijgen. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Oude bekende terug in Geordie Shore

De tweede nieuweling heet Bethan en is 24 jaar. Je zult haar dit seizoen veel op de dansvloer zien, want ze is gek op dansen. Ze is al jaren bevriend met Chloé. Dat wil niet zeggen dat er geen fikse ruzies kunnen ontstaan natuurlijk.

Het derde nieuwe gezicht is de 20-jarige Natalie. Ze is het ultieme feestbeest. Als laatste verwelkomen de Geordies de 21-jarige Tahlia. In haar vrije tijd schrijft ze erotische romans. Dit lijkt nu al een top formatie.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Pauly D is hand in hand gespot met deze Geordie Shore-ster

Zin in tonnen drama en (mislukte) versierpogingen? De nieuwe afleveringen van Geordie Shore zie je vanaf vanavond om 21:30 op MTV. Maak alvast kennis met de nieuwkomers en bekijk onderstaande video.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore