Entertainment

Eindelijk: Dit is de trailer voor Nieuwe Buren seizoen 4

09 april 2019 21:11 Aangepast: 09 april 2019 21:11
Beeld © RTL

Het vierde seizoen van de thrillerserie verschijnt binnenkort bij Videoland, maar voor nu moet je het nog even doen met de trailer. Daarin maken stelletjes Anna Drijver en Benja Bruijning én Sarah Chronis en Kay Greidanus hun entree.

De serie gooit gelijk alle nieuwe afleveringen van het seizoen erop bij Videoland. Dat betekent dat fans gelijk kunnen genieten van 'buren' Bracha van Doesburg en Daan Schuurmans, maar ook van de nieuwe stelletjes waar Anna Drijver en Sarah Chronis onderdeel van uitmaken. Er staat veel te gebeuren, zo vindt het seizoen bijvoorbeeld ook plaats op Sardinië. Hier is Eva naartoe gevlucht met Roosje. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Dit is wanneer seizoen 4 van Nieuwe Buren verschijnt

Op het eiland wordt ze geholpen door haar buren, Olivier en Victoria. Hier bouwt ze haar leven opnieuw op, maar dat blijkt niet zo makkelijk te zijn. Wanneer Peter ontslagen wordt uit het ziekenhuis gaat hij op zoek naar zijn vrouw en dochter. Ondertussen trekt er een nieuw gezin in in de Zonnewijk. Als Peter een aanwijzing krijgt dat Eva op Sardinië zit twijfelt hij geen seconde en reist haar achterna. Enige tijd later duiken onder verdachte omstandigheden Victoria en Olivier ineens op in de Zonnewijk. Geen spoor meer van Eva, Roosje en Peter. 

Bracht en Daan spelen al in de serie sinds het begin en werden aan het begin vergezeld door Thijs Römer en Katja Schuurman. Zij werden later vervangen door Fedja van Huêt en Karina Smulders. In ‘Nieuwe Buren 3’ kwamen Abbey Hoes en Tobias Kersloot naar de Zonnewijk. Dit komend seizoen zijn zowel Anna Drijver en Benja Bruijning als Sarah Chronis en Kay Greidanus nieuw te zien.  

Het vierde seizoen van Nieuwe Buren is vanaf vrijdag 10 mei te zien bij Videoland. Alle andere seizoenen zijn nu al terug te kijken. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore