Entertainment

Jane The Virgin seizoen 4 deze week nog op Netflix

09 april 2019 12:07 Aangepast: 09 april 2019 12:07
Beeld © The CW

The wait is over! Nog deze week zal het een-na-laatste seizoen van Jane the Virgin te zien zijn bij Netflix. Dat heeft de streamingdienst bevestigd via Twitter.

"Wanneer komt Jane the Virgin precies op Netflix?"

Eerder verklapte Netflix al dat het leven van de religieuze Jane Gloriana Villanueva deze maand wordt vervolgd. Het blijft nog even gissen naar de exacte datum, maar nu heeft de populaire dienst aan een fan verklapt dat nog binnen een week (een week!) het vierde seizoen online zal verschijnen. "Hey Netflix", schreef de ongeduldige kijker op social media. "Wanneer precies komt Jane the Virgin op Netflix?" Nou, binnen een week dus!

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Seizoen 5 Jane the Virgin van start

Jane the Virgin vertelt het unieke verhaal van latina Jane die heeft gezworen kuis te blijven tot haar huwelijk. Maar als ze ontdekt dat ze zwanger is door een medische fout, moet ze haar toekomstplannen heroverwegen. Om het allemaal nog ingewikkelder te maken is de vader van haar kindje geen onbekende, maar de eigenaar van het hotel waar ze werkt én een oude crush. Maar niet alleen Jane heeft een complex leven, ook Rafael heeft het nodige op zijn bordje...

Helaas voor alle fans van de show is het vierde seizoen tevens ook het voorlaatste. Vorig jaar liet The CW, waar de serie in Amerika te zien is, al laten weten dat de serie stopt na het vijfde seizoen. Inmiddels is die in Amerika ook van start gegaan. Wanneer we in Nederland van het slotseizoen kunnen genieten is nog niet bekend, maar we hebben nu wel al iets om naar uit te kijken deze week!

Miniatuurvoorbeeld
Ook leuk:

Seizoen 5 Breaking Bad spin-off in 2020 op Netflix

Even vergeten waar de eerste drie seizoen ook alweer over gingen? Je vindt ze bij Netflix.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore