Entertainment

Johnny bezorgt Daphne en Jorden droomdate in Down met Johnny

09 april 2019 10:55 Aangepast: 09 april 2019 10:56
Beeld © SBS / Down with Johnny

In Down met Johnny laat Johnny de Mol wensen en dromen van mensen met een beperking in vervulling gaan. Deze week gaat Johnny samen met Daphne aan de slag om haar vriendje te verrassen. Hij zorgt ervoor dat de twee een dag beleven die ze niet snel meer vergeten!

"Ik wil je op een persoonlijke manier laten weten hoe belangrijk je voor mij bent"

Deze week verrast Johnny samen met Daphne haar liefje Jorden. De twee hebben sinds een jaar verkering en zijn onafscheidelijk. Om Jorden te laten zien hoeveel hij voor haar betekent, wil Daphne zijn grote droom uit laten komen: skydiven. Haar motto hiervoor is niet voor niets 'the sky is the limit'. Daphne heeft alles zelf geregeld - met een beetje hulp van Johnny. Maar lukt het om de surprise tot het einde geheim te houden? 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Down met Johnny weet kijkers wederom te ontroeren

Johnny overvalt de tortelduifjes terwijl ze nietsvermoedend in een restaurant zitten. Althans Jorden weet van niets, Daphne zit in het complot. Daphne wil van het moment gebruik maken om haar liefste in het zonnetje te zetten. "Ik wil je op een persoonlijke manier laten weten hoe belangrijk je voor mij bent”, begint ze. Maar dan kan ze haar tranen niet langer bedwingen. Jordan is het eerste vriendje waarbij ze zich veilig voelt en doordat ze alle twee een beperking hebben begrijpen ze elkaar.

Maar Daphne heeft niet alleen mooie woorden, ze heeft ook nog een verrassing voor haar boyfriend. Zijn lang gekoesterde wens is namelijk om te gaan indoor skydiven, en dat heeft Johnny natuurlijk gefixt!

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Johnny de Mol over Talpa: 'We hebben twee jaar de tijd'

De ouders van het verliefde koppel zijn natuurlijk ook van de partij, want die willen niets van het grote moment missen. De date is overduidelijk geslaagd, en voor hun volgende heeft Johnny ook al een ideetje... De goedlachse presentator heeft namelijk aan wat touwtjes getrokken en heeft twee vrijkaartjes weten te bemachtigen voor een optreden van Nick en Simon. En het duo vertelt zelf het goede nieuws.

Down met Johnny is elke maandag om half 10 te zien bij SBS6.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore