Entertainment

Prins Harry en Meghan verbreken megarecord

08 april 2019 14:20 Aangepast: 08 april 2019 14:31
Beeld © Getty Images

Het Britse koningshuis zal trots zijn op Harry en Meghan. Het populaire stel brengt sinds kort hun tijd samen door op social media en fans kunnen blijkbaar geen genoeg krijgen.

"We look forward to sharing the work that drives us"

Het Guinness Book of World Records houdt door het jaar heen in de gaten wat er zoal gebeurt in de wereld. Dat Harry en Meghan samen een Instagram-account aanmaakte is ze dan ook niet ontgaan. Met hun aanmelding heeft het koppel een behoorlijk record verbroken. Het koninklijke stel wist namelijk in 5 uur en 45 minuten ervoor te zorgen dat ze één miljoen volgers kregen. Sneller dan dat is nog nooit voorgekomen. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Harry en Meghan vragen om bijzonder cadeau voor baby

Harry en Meghan maakten vorige week het account aan onder de noemer Sussex Royal, The Duke and Dutchess of Sussex. Het stel geeft hier een uniek kijkje in hun leven en de spectaculaire reizen die ze maken. De twee vallen zo goed in de smaak dat ze inmiddels al door miljoenen fans gevolgd worden. Inmiddels staat de teller op 4,3 miljoen. De hertog en hertogin verwachten binnenkort hun eerste kindje, maar de hoop is natuurlijk dat de eerste babyfoto op hun officiële Instagram te zien zal zijn. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore