Entertainment

70-jarige Johan Derksen in de weer met kinderhekje na val

08 april 2019 07:37 Aangepast: 08 april 2019 08:15

Johan Derksen wil voorkomen dat hij nog een keer van de trap valt. Hij laat in zijn huis nu een kinderhekje monteren, zo vertelt de bekende voetbalanalist in het AD.

"We laten nu zo’n kinderhekje monteren. Dat papa niet meer kan vallen"

De 70-jarige Johan maakte woensdag een enorme smak toen hij 's nachts van de trap viel. Hij brak zijn arm en liep meerdere breuken in het gezicht op. Vrijdag werd Johan uit het ziekenhuis ontslagen maar hij gaat nu wel "met angst en beven" naar de wc.

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Johan Derksen volgende week terug in Veronica Inside

"Het is een beetje tricky bij ons op de overloop", legt Johan uit. "Het trappengat zit naast mijn slaapkamerdeur. Als je dan ’s nachts aan het piesen bent geweest en je doet één stap te vroeg naar links dan val je in een groot donker gat. Dat heb ik blijkbaar gedaan. We laten nu zo’n kinderhekje monteren. Dat papa niet meer kan vallen."

Met een beetje geluk zit Johan vrijdag weer aan tafel bij Voetbal Inside. "Ik voel me goed", zegt hij. "Als ik er een beetje fatsoenlijk uitzie en al die bloederige wonden bijgetrokken zijn, dan kan ik rustig daar gaan zitten. Mijn vrouw vindt dat erg overdreven."

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore