Entertainment

Familie Michael Jackson slaat terug met eigen documentaire

06 april 2019 20:36 Aangepast: 07 april 2019 12:10

De familie van popicoon Michael Jackson heeft middels een eigen documentaire gereageerd op de Jackson-docu Leaving Neverland, waarin twee mannen beweren dat ze als kind door de King of Pop seksueel zijn misbruikt.

"Ik vind het fascinerend dat hij denkt dat hij zo tien jaar van zijn leven kan uitwissen"

In Neverland Firsthand: Investigating the Michael Jackson Documentary reageren onder anderen Michael's neefje Taj Jackson en zijn nichtje Brandi Jackson op de controversiële HBO-documentaire. Brandi heeft naar eigen zeggen tien jaar een relatie gehad met Wade Robson, één van Michael's slachtoffers die in Leaving Neverland aan het woord komt. Volgens Brandi was hij altijd al een beetje "een opportunist".

"Wade zegt dat hij een relatie had met mijn oom, dat ze verliefd waren", zegt Brandi. "Hij zegt dat mijn oom hem van vrouwen afhield, maar dat is niet waar. Mijn oom heeft ons juist bij elkaar gebracht. Ik vind het fascinerend dat hij denkt dat hij zo tien jaar van zijn leven kan uitwissen."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

McDonald's Best verwijdert Michael Jackson-standbeeld

Brandi wil Wade dan ook graag "confronteren met zijn leugens". "Ik zou hem zeggen dat hij moet stoppen met liegen. Ik ben niet geïnteresseerd in waarom hij het doet. Hij moet er gewoon mee stoppen. Deze leugens moeten ophouden en het is niet oké. Mijn oom zorgde voor deze man en was erg goed voor hem en zijn familie en dat weet hij."

Neverland Firsthand: Investigating the Michael Jackson Documentary verscheen onlangs op YouTube.

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Is Omer Bhatti de geheime zoon van Michael Jackson?

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore