Entertainment

Miljuschka ruilt seks in voor puisten uitknijpen

03 april 2019 13:55 Aangepast: 03 april 2019 14:39
Beeld © ANP

In haar nieuwste column voor het tijdschrift Flair praat Miljuschka over haar grootste genot. En dat is, hoewel de tekst anders doet vermoeden, het uitknijpen van puisten.

"Ik glijd langzaam met m'n vinger over een bobbeltje op mijn huid"

"Ik glijd langzaam met m'n vinger over een bobbeltje op mijn huid. Het gevoel dat erbij komt, is te omschrijven als een mengeling van genot, schuldgevoel en schaamte. De uiteindelijke eruptie is de beloning, maar de weg ernaartoe verloopt niet zonder horten of stoten." Wie denkt zojuist de eerste regels van het nieuwe boek van Heleen van Royen te hebben gelezen, moeten we teleurstellen. Zo begint Miljuschka namelijk haar nieuwste column in het tijdschrift Flair. De brunette is namelijk dol op het uitknijpen van puisten! Ze is er zelfs zo gek op dat ze het vergelijkt met seks.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Miljuschka Witzenhausen opgelicht

Volgens de lekkerbek begon het allemaal rondom haar pubertijd. "De ultieme fix -ja, bijna een orgasme- haal ik uit pukkels." Of nou ja, in het uitknijpen ervan. Vooral als ze veel stress ervaart kan ze het niet laten wat stoom af te blazen met een avondje knijpen en pulken. En laat ze daar nu nét genoeg van hebben, want Mil zitten midden in een rigoureuze verbouwing. "De stress die dit oplevert, is onmetelijk", aldus de RTL Boulevard-deskundige.

Maar elk nadeel heeft z'n voordeel, want door alle stress is ze nu net, volgens haar eigen woorden, 'een krentenbol'. "Nog nooit heb ik zo veel pukkels gehad. En laat ik daar nou net intens veel van houden."

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore