Entertainment

Johnny helpt Sem zijn grote wens te vervullen

02 april 2019 11:34 Aangepast: 02 april 2019 11:36
Beeld © SBS / Down with Johnny

In Down met Johnny laat presentator Johnny de Mol wensen en dromen van mensen met een beperking in vervulling gaan. De aflevering van gisteravond stond in het teken van de wens van Sem, die zijn oudere zus Amber wil laten weten hoeveel ze voor hem betekent.

"Ik ben je heel erg dankbaar dat je zoveel moeite hebt gedaan"

De wensen die Johnny in zijn programma in vervulling laat gaan zijn altijd voor een ander. Degene die de wens heeft, regelt zelf alles van A tot Z - met een beetje hulp van Johnny. Zo ook Sem, die graag zijn zus wil vertellen hoeveel ze voor hem betekent. Johnny en Sem gaan samen aan de slag, maar lukt het om de verrassing tot het einde geheim te houden? 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Down met Johnny weet kijkers wederom te ontroeren

Sem heeft een verstandelijke beperking en Amber probeert hem zoveel mogelijk een normaal leven te geven. Deze zomer gaat Amber trouwen en ze heeft Sem als haar getuige gevraagd. Sem wil zijn zus nu graag op een speciale manier laten weten wat ze voor hem betekent, maar speechen is iets wat hij door zijn beperking niet goed kan. Daarom heeft hij een unieke manier bedacht om zijn zus alsnog in het zonnetje te zetten. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

André Hazes en Johnny de Mol laaiend over winst Ajax

Na het zien van de video is de zus van Sem volledig speechless. "Sterk spul", grapt haar verloofde met de tranen in zijn ogen. Maar het blijft niet alleen bij zijn bijzondere eerbetoon. Ook heeft Sem geregeld dat een dierbare foto, die verloren was gegaan, geschilderd is. "Dit gaat een heel mooi plekje krijgen", bedankt zuslief Amber hem. "Ik ben je heel erg dankbaar dat je zoveel moeite hebt gedaan."

Down met Johnny is elke maandag om 21:30 te zien bij SBS. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore