Entertainment

Roxeanne Hazes showt haar schitterende curves

02 april 2019 09:50 Aangepast: 02 april 2019 10:01
Beeld © Instagram @erikzwennes

De dochter van Dré heeft de zomer in d'r bol en poseert op Instagram in een zomers jurkje vol polkadots. De 26-jarige zangeres straalt aan alle kanten en dat blijft ook haar volgers niet onopgemerkt.

"Jij geeft het voorbeeld aan de vrouw die moeder is en wat voller!"
Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Roxeanne Hazes onthult haar huidige gewicht

De Hazes-telg zit lekker in haar vel en ligt niet wakker van een kilo meer of minder. Ze deelt dan ook regelmatig kiekjes van zichzelf op social media, ongeacht wat anderen daarvan vinden. Daarmee verdient Rox een dikke pluim van haar ruim 193k volgers. Velen van haar fans herkennen zich ook in de jonge moeder. "Lieve Rox, je bent prachtig in deze jurk. Je bent zo gezegend met een lieve vent en een prachtig klein kereltje! Geloof me, ik ben bijna 56 en al meerdere keren van dik naar dun en weer terug naar dik. En weet je wat, altijd gelukkig", reageert iemand onder haar post.

Voor een ander is ze juist een voorbeeld: "Jij geeft het voorbeeld aan de vrouw die moeder is en wat voller! Perfect, je bent prachtig", klinkt het positief. En ook: "Viel even van men stoel, wij als vollere vrouwen kunnen ook mooi zijn, wat andere ook beweren. Prachtige dame."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Roxeanne Hazes laat zich van meest kwetsbare kant zien

Ook haar verloofde, Erik Zwennes, is maar wat trots op zijn vrouwtje. "Je hebt dit liefde", schrijft hij vol bewondering bij de foto van zijn liefste op zijn eigen Instagram. "Bonnie, ik hou van jou."

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore