Entertainment

Dit is de nieuwe trailer van La Casa de Papel

01 april 2019 15:30 Aangepast: 01 april 2019 16:35
Beeld © Netflix

Het derde seizoen van de hitserie heeft eindelijk een trailer én een releasedatum gekregen. La Casa de Papel verschijnt binnenkort alweer op de streamingdienst.

De eerste twee delen van de serie gaan over een 'professor' die met acht specialisten de grootste overval in de Spaanse geschiedenis wil plegen. Hierbij is het doel om maar liefst 2,4 miljard euro buit te maken. De groep gaat aan de slag en probeert de klus te klaren binnen elf dagen. Helaas ontstaan er wel complicaties, zo komen er enorm veel politieagenten op af en moeten ze meer dan 60 mensen gijzelen. De teaser van deel 3 verklapt dat de overvallers niet lang van hun vakantie kunnen genieten.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Dit is de nieuwe trailer van La Casa de Papel

La casa de papel is de populairste niet-Engelstalige serie wereldwijd van Netflix. In mei 2017 debuteerde de serie op de Spaanse zender Antena 3, waarna Netflix er een bewerking van maakte. Die verscheen in december van datzelfde jaar wereldwijd op de streamingdienst. Het tweede deel werd vorig jaar gepubliceerd. Het derde seizoen van de serie is vanaf 19 juli te zien op Netflix. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore