Entertainment

Dit is de lugubere horrortrailer van Annabelle

01 april 2019 11:36 Aangepast: 01 april 2019 11:36
Beeld © New Line Cinema

In het horrorgenre komen vaak poppen voor, maar zo angstaanjagend als Annabelle zijn er maar weinig. De horrormeid jaagt in Annabelle Comes Home iedereen weer de stuipen op het lijf.

Het is de derde film in de Annabelle-reeks en is natuurlijk weer gebaseerd op de legende van de pop. Demonologen Ed en Lorraine weten van haar vreselijke misdaden en besluiten haar op te sluiten in een speciale kamer vol enge objecten. Hier 'leeft' ze in een glazen kist die gezegend is door een priester, in de hoop dat ze nooit meer het daglicht zal zien. Maar wanneer hun dochter de kamer betreedt en van alles aanraakt, gaat het mis in het huis en komen alle kwaadaardige dingen weer tot leven. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Netflix pakt weer uit met horrorfilm The Silence

Mckenna Grace neemt de hoofdrol op zich in de horrorfilm en dat is niet de eerste keer dat zij zich in zo'n soort situatie bevindt. De jonge actrice speelde eerder al in The Haunting of Hill House van Netflix. Ook Insidious-acteur Patrick Wilson keert terug naar de Annabelle-serie als de vader in het verhaal. De horrorfilm gaat op 4 juli in premiere in Nederland. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore