Entertainment

Josje Huisman geeft muziekcarrière nog een kans

01 april 2019 09:20 Aangepast: 01 april 2019 09:32
Beeld © ANP

Het was even stil rondom Josje Huisman, maar het voormalig K3'tje is klaar om de poepluiers en fopspenen te verruilen voor de studio. "Ik ben er wel klaar voor om nieuwe muziek te laten horen. Komt eraan", laat de jonge moeder weten via social media.

"Ik ben er wel klaar voor om nieuwe muziek te laten horen"
Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Comeback voor Josje Huisman?

De 33-jarige beviel afgelopen december van een kerstwonder met de bijzondere naam Kamari. Haar leven stond de afgelopen maanden dan ook in het teken van haar kleine spruit, maar nu is de blondine klaar voor haar comeback. Eerder probeerde Josje dit al met haar solosingle Gasolina, maar die flopte grandioos. Nu is het tijd voor een rematch.

Haar nieuwste single, die wederom Nederlandstalig is, verschijnt dit voorjaar en is qua tekst "veel hoogstaander". Zo weet de Belgische site Het Laatste Nieuws. Wanneer de single uitkomt en wat de titel is, blijft nog even geheim. Maar haar videoclip is afgelopen week al opgenomen. "Haar nieuwe nummer is qua genre totaal verschillend van Gasolina", aldus Sony Music. “Josje blijft wel in het Nederlands zingen en het is nog steeds pop, maar dan kwalitatiever."

Haar nieuwste single, die wederom Nederlandstalig is, verschijnt dit voorjaar en is qua tekst "veel hoogstaander". Zo weet de Belgische site Het Laatste Nieuws. Wanneer de single uitkomt en wat de titel is, blijft nog even geheim. Maar haar videoclip is afgelopen week al opgenomen. "Haar nieuwe nummer is qua genre totaal verschillend van ‘Gasolina", aldus Sony Music. “Josje blijft wel in het Nederlands zingen en het is nog steeds pop, maar dan kwalitatiever."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Josje deelt geboortekaartje pasgeboren zoontje

Dat Josje niet kan wachten om haar nieuwste meesterwerkje te delen mag duidelijk zijn. Zo postte ze dit weekend op haar Instagram al twee berichten over haar aanstaande single. Eerst deelde ze er eentje met bolle buik in de studio. Niet omdat het moest schrijft Josje, maar omdat het kon. Tijdens haar zwangerschap kwam ze erachter wat ze nou écht leuk vindt om te doen, en dat is onder andere zingen.

View this post on Instagram

Hoi. Hier ben ik met een bolle buik in de studio om nieuwe muziek in te zingen.. niet omdat het moest, maar omdat het kon. Ik had er zin in. Wat een luxe, ik weet het! Ik denk dat ik juist tijdens mijn zwangerschap eens goed ging nadenken over wat ik nou ècht leuk vind om te doen en wat ik belangrijk vind. Wat wil ik  nu eigenlijk? (30-ers dilemma, hallo existentiële crisis, lol, nee, zo erg nou ook weer niet)🤦🏼‍♀️😆🤷🏼‍♀️ Behalve dus enorm graag voor mijn kind zorgen. Jaja, daar ga ik weer. Blijf lezen. Ik kreeg laatst de comment: Oh daar heb je d'r weer met d'r kind. Vond ik natuurlijk niet zo leuk, want ja voor mij is hij nu één van de leukste "bezigheden" die ik heb. En dat terwijl ik dat kreeg van iemand die zelf in verwachting is. Vreemd, zo gaat dat soms. Maar dus, er zijn veel dingen die ik leuk vind; Ik hou van mode en van hoeden (maken). Ik hou van zingen, van dansen en bewegen. Ik hou van lezen en van schrijven. Ik hou van eten en van de natuur. Ik hou van mezelf, mijn vriend en van mijn baby. Dit alles is wel eens te zien op mijn Instagram. Misschien dat mijn feed de afgelopen tijd wat meer rond de baby heeft gedraaid. Maar ik vraag me wel af: om welke reden volg je mij eigenlijk? Waarschijnlijk een heel groot deel nog vanwege K3. Misschien een paar nieuwe volgers vanwege baby? Of muziek? Stijl? Of gewoon lekker gluren bij de buren:) Vertel het me in een comment. Vinkleuk. XJ.

A post shared by Josje Huisman (@josjecoos) on

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore