Entertainment

Moeilijke dag voor OG3NE-zussen

29 maart 2019 12:49 Aangepast: 29 maart 2019 12:49
Beeld © ANP

Het is een moeilijke dag voor OG3NE-zussen Lisa, Amy en Shelley Vol. Vandaag zou hun moeder vijftig jaar zijn geworden. Op sociale media staan de meiden uitvoerig stil bij de verjaardag van moeder Isolde.

"Het gemis is onbeschrijfelijk"

“De wereld is doorgegaan... maar jij staat stil in de tijd.. voor altijd 48.”, schijft Lisa op Instagram. “We zullen nooit weten hoe je er nu uit zou zien, waarschijnlijk nog steeds ontzettend jong en knap, dus mijn gedachtes aan jou (allemaal herinneringen) zouden niet eens zo ver van de werkelijkheid af liggen.”

Zus Amy haalt vandaag ook herinneringen op. “Het gemis is onbeschrijfelijk en op zo’n dag als vandaag is het toch een extra steek in het hart”, schrijft ze. “In mijn hoofd haal ik aardbeien gebakjes voor je, zet ik Disney-films op en blaas een feest toeter in je gezicht zodat je lacht van oor tot oor❤️ (naast de ontelbare knuffels en kusjes natuurlijk).” Vandaag maakt het jongste OG3NE-lid een extra dansje. Dit was immers hetgeen wat moeder Isolde het allerliefste deed. “Met jou in mijn hart en een onzichtbaar feesthoedje op blaas ik een extra kusje naar boven.”

“Ik zou er alles voor over hebben om je ook dit jaar op deze dag extra te overladen met kusjes en knuffels”, deelt Shelley. “Je vond altijd dat ouder worden niet iets was om tegenop te zien, maar iets waar je ongelooflijk dankbaar voor moest zijn. Helaas zijn jou de jaren niet meer gegeven. En hoe dankbaar ik ook ben voor iedere dag, het is er altijd 1 te veel, zonder jou.”

Isolde Vol overleed in juli 2017 op 48-jarige leeftijd aan de gevolgen van een zeldzame vorm van botkanker.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Meiden van OG3NE eren moeder op nieuwe kerstsingle

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore