Entertainment

Joyce doet tweede poging Hotter Than My Daughter

28 maart 2019 14:02 Aangepast: 28 maart 2019 14:12
Beeld © RTL

Hotter Than My Daughter zorgde weer voor het nodige commentaar van kijkers. Deze aflevering had onder meer een oude bekende van de show: Joyce, die vijf jaar geleden ook al eens heeft mee gedaan. Toch is zij, na een heftige periode, weer in haar oude patroon gevallen.

"Moet ik nog langer naar mezelf kijken?"

'Hoe bloter, hoe beter' denkt Joyce. Ook als ze op het podium staat te zingen over haar kijkdoos, staat ze er schaars gekleed bij. Dochter Romy is er helemaal klaar mee en gaf haar moeder op. Het is de tweede keer dat we Joyce voorbij zien komen, de eerste keer werd ze opgegeven door haar nichtje. Destijds viel het resultaat niet echt in goede aarde bij Joyce. Na de metamorfose vertelde ze Gordon, die destijds het programma presenteerde, helemaal niet blij te zijn met haar nieuwe look. “Moet ik nog langer naar mezelf kijken? Ik vind het niet zo leuk”, was haar reactie. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kijkers Hotter Than My Daughter vallen over pornomodel

Nu probeert ze het nog een keer, onder lichte druk van haar dochter. Toch zit er een heftig verhaal aan de terugval van Joyce. Enkele jaren geleden is er bij haar borstkanker ontdekt. Na een zware behandeling en enkele keren op de intensive care te hebben gelegen, besloot Joyce het weer op de oude tour te pakken. “Je leeft maar één keer”, aldus de levenslustige Joyce. Toch ziet haar dochter haar liever in een wat nettere outfit rondlopen.

Op Twitter wordt gemengd gereageerd op de tweede deelname van Joyce.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Patty Brard pronkt met haar slanke figuur

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore