Entertainment

Hilary Duff terug op het witte doek in doodenge horror

28 maart 2019 10:46 Aangepast: 28 maart 2019 10:46
Beeld © Skyline Entertainment

Het is al een tijd geleden dat Hilary Duff in een film verscheen, maar nu is ze helemaal terug in de horrorfilm The Haunting of Sharon Tate. De Lizzie McGuire-actrice speelt de titelrol.

Hilary speelt dus Sharon Tate, een actrice die in de jaren 60 werd vermoord de sekte van Charles Manson. De enge trailer van de horrorfilm is zojuist uitgebracht en laat zien hoe de actrice naadloos in de huid kruipt van de iconische ster. Het wordt duidelijk dat de actrice al enige tijd werd gevolgd door de sekte. Met het vele plagen wilde de groep een duidelijke boodschap achterlaten: het duurt niet lang meer. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Hilary Duff dronk haar placenta op na de bevalling

Sharon was getrouwd met de bekritiseerde regisseur Roman Polanski, met wie ze een kind verwachtte. Voor het einde van haar zwangerschap werd ze echter vermoord door de sekte Manson Family. Samen met vier vrienden overleefde de actrice een aanval op haar huis niet. Charles Manson en zijn volgers, die zichzelf de Manson Family noemden, werden vervolgd en achter het tralies gezet in 1971. Destijds werd het omschreven als één van de meest gruwelijke misdrijven ooit, waardoor het een enorm mediaspektakel werd. 

De film komt op 5 april uit in Amerika. Over een Nederlandse releasedatum is niets bekend. In de film speelt ook Mean Girls-acteur Jonathan Bennett. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

`