Entertainment

Villa Pardoes-site crasht na overweldigend succes Beau

27 maart 2019 08:31 Aangepast: 27 maart 2019 08:31
Beeld © Vincent TV Producties/RTL

Beau van Erven Dorens gaf kijkers gisteravond een inkijkje in het leven van de doodzieke kinderen in Villa Pardoes met zijn programma Beau Five Days Inside. De heftige beelden hebben kennelijk wat losgemaakt bij mensen, want de site van de organisatie ligt plat na de overweldigende hoeveelheid donaties.

De gigantische stormloop na de aflevering bij Villa Pardoes heeft ervoor gezorgd dat de site van de organisatie is gecrasht. Op Twitter kondigen zij dit aan. "Wegens overweldigende reacties op de uitzending 'Beau Five Days Inside'", geven ze als uitleg. Vervolgens linken ze door aan een Tikkie-betaalverzoek, waarop mensen zelf kunnen kiezen hoeveel ze willen doneren. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Beau geraakt door verhaal ongeneeslijk zieke Aaron

Inmiddels is Beau ook op de hoogte gesteld en deelt het bericht op Instagram. "Hoeft niet, mag wel", schrijft hij erbij. 

Beau liet de Nederlandse kijker kennismaken met Villa Pardoes, een park waar doodzieke kinderen en hun familie gratis hun vakantie kunnen doorbrengen. "Daar vergeet je alles!", zo omschrijft de organisatie het zelf.  "Voor gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind van 4 tot en met 12 jaar. Voor kinderen die dolgraag een tijdje aan iets anders willen denken dan hun ziekte. Voor broertjes, zusjes, ouders, opa’s en oma’s die dromen van een onbezorgde week samen. Even alles vergeten." 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore