Entertainment

SnapKing openhartig over einde relatie met Famke

27 maart 2019 08:17 Aangepast: 27 maart 2019 08:38

SnapKing, die zichzelf tegenwoordig DieTim noemt, deed in het autoprogramma van Andy van der Meijde een boekje open over het einde van zijn relatie met Famke Louise. Dit had voornamelijk te maken met haar nieuwgevonden roem en de mensen die haar daarbij hielpen.

"Op een gegeven moment voelde ik me gewoon buitengesloten"

"Ik mocht soms niet aanwezig zijn bij videoclips, omdat ze me niet echt mochten", vertelt Tim (a.k.a. Snapking of DieTim) tijdens Bij Andy in de Auto. "En de mensen die eraan meewerkten, die mochten mij ook niet echt. Op een gegeven moment voelde ik me gewoon buitengesloten." De influencer refereert hier aan Bizzey en JayJay Boske, die de schone taak op zich namen om Famke Louise een échte ster te maken. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Bizzey en Ali B ruziën over succes Famke Louise

Tim vond het oneerlijk aanvoelen. "Je hebt alles samen gedaan en op een gegeven moment word je gewoon weggetrapt, of zo", legt hij uit. Volgens hem trok Famke naar haar nieuwe management toe en dat had gevolgen voor hun relatie. "Zij gingen haar, ja, hoe moet ik het zeggen? Niet echt beïnvloeden, maar meer van: zeggen wat ze moet doen." 

Tim heeft wel een verklaring waarom het stukliep: "Kijk, ze is een meisje van negentien en als er gewoon wordt gezegd: 'Dit moet je wel doen en dat moet je wel doen, want dat is goed voor je toekomst. En je wil later een huis en in een Range Rover rijden, je wil een villa kopen, dan moet je niet in aanraking komen met Tim.'" Het voormalige stel kondigde in april 2018 uit elkaar te gaan, nadat ze drie jaar samen waren geweest. Inmiddels is Famke één van de meest succesvolle Nederlandse artiesten van dit moment en heeft Tim een nieuwe carrière gemaakt uit boksen tegen andere influencers van Instagram. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore