Entertainment

K3-Marthe heeft opnieuw de liefde gevonden

26 maart 2019 11:13 Aangepast: 26 maart 2019 11:23
Beeld © ANP

Het ziet er naar uit dat K3-lid Marthe de liefde weer heeft gevonden. Na haar breuk afgelopen augustus met Viktor Verhulst leek het erop dat ze zich afzijdig zou houden van de liefde. Toch laat een autohandelaar genaamd Glenn haar hart nu harder kloppen.

"Marthe en ik zijn volop aan het uitzoeken welke richting onze relatie zal uitgaan"

Waar Marthe in alle toonaarden zwijgt over een eventuele nieuwe romance, is Glenn iets openhartiger tegen de Vlaamse pers. Eerst ontkenden de twee een relatie met te hebben. Nu vertelt Glenn in Dag Allemaal dat er toch iets bloeit tussen de twee. “Ik ga het u zeggen: het is zo. Maar het is nog pril. Marthe en ik zijn volop aan het uitzoeken welke richting onze relatie zal uitgaan."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

K3-klassieker Heyah Mama in nieuw jasje gestoken

Het liefdesleven van Marthe blijft de Vlaamse pers bezighouden. Vooral omdat de andere K’s, Klaasje en Hanne, nog altijd samen zijn met hun vriendjes van vóór hun deelname aan K3. De drie vormen sinds 2015 de 'nieuwe' K3. Nadat bekend werd dat Karen, Kristel en Josje de danspasjes aan de wilgen zouden hangen, werden Klaasje, Hanne en Marthe via het televisieprogramma K3 zoekt K3 uitgekozen om het stokje over te nemen. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore