Entertainment

Justin Bieber probeert extreme vorm van therapie uit

25 maart 2019 16:33 Aangepast: 25 maart 2019 16:34
Beeld © Getty Images

Dat sterren gekke dingen proberen, was allang bekend. De nieuwe therapie van Justin Bieber valt ook onder de categorie apart, hij gebruikt namelijk zuurstof om weer beter te worden. Sterren als Michael Jackson en Yolanda Hadid gingen hem al voor.

"Ik voel me gewoon enorm afgesloten en vreemd"

De zanger werd gespot bij een medische kliniek die bekendstaat om hun vreemde manier van zorgverlening. Haileys echtgenoot kwam aan bij de Beverly Hills Medical Tower in zijn Lamborghini Urus en werd naar binnen gelaten door Barry Jacobsen. De Amerikaanse site Hollywood Pipeline deed wat onderzoek naar hem en hij blijkt een voormalige US Army Special Forces Medical Sergeant te zijn. Barry staat bekend om zijn werk met hyperbare geneeskunde. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Justin Bieber bezorgt IJslandse kloof te veel toerisme

Hyperbare zuurstof-therapie is een behandeling die gebruikt wordt om onder andere decompressieziekte te behandelen. Dit is een complicatie die mensen kunnen overhouden van scubaduiken. De therapie zorgt ervoor dat de hoeveelheid zuurstof die het bloed kan opnemen, wordt verhoogd. Zo wordt het makkelijker om de bloedspiegels en beschadigd weefsel te herstellen. In principe gaat het erom dat je lichaam beter infecties kan tegengaan. 

Justin zou in een hyperbare kamer liggen tijdens de behandeling. Perslucht vult de ruimte zodat de patiënt drie keer zoveel zuurstof in kan ademen als normaal. Door het hogere zuurstofgehalte dat wordt geïnhaleerd, zouden mensen sneller helen. In zijn Instagram Story deelt Hailey ook beelden van hoe Justin in zijn eigen hyperbare kamer ligt. Naar verluid is de mobiele versie zo'n tienduizend dollar waard.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Justin Bieber heeft eindelijk huis in Los Angeles gevonden

Het is onduidelijk waarom Justin de therapie aan is gegaan. Onlangs liet de zanger op Instagram weten door een moeilijke periode in zijn leven te gaan. "Ik voel me gewoon enorm afgesloten en vreemd", zegt hij in zijn post. "Ik kom er altijd weer bovenop, dus ik maak me geen zorgen. Maar ik wilde even wat van me laten horen en vragen of jullie voor me willen bidden." Daarnaast komen er berichten naar buiten dat het niet zo goed gaat met zijn huwelijk met Hailey Baldwin. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore