Entertainment

Estavana en Rafael hebben iets te vieren

21 maart 2019 17:01 Aangepast: 21 maart 2019 17:01
Beeld © Instagram @rafaelvdvaart

Een bijzondere dag voor Estavana Polman en Rafael van der Vaart. De tortelduifjes zijn vandaag alweer drie jaar smoorverliefd op elkaar!

"She makes me smile"

Op Instagram staat de voormalig voetballer stil bij het feit dat hij nog altijd ontzettend gelukkig is met de blonde schone. "She makes me smile", schrijft hij dan ook verliefd bij een glamoureuze foto van hen samen. 

Ook Estavana staat op social media stil bij de mijlpaal. "Drie jaar ellende", dolt ze onder een lief kiekje van hen samen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Rafael van der Vaart stopt per direct met voetballen

Hoewel de twee niet van elkaar af kunnen blijven, zijn er nog geen trouwplannen. "Maar, zegt nooit nooit!", vertrouwde Estavana eerder RTL Boulevard toe. Wel hebben de twee inmiddels een prachtig engeltje samen: Jesslynn. "Ik weet nu ook wat de bekende roze wolk inhoudt", vertelde de handbalster na de geboorte van hun kleintje.

Het jonge gezinnetje leeft momenteel nog in Denemarken, waar Estavana haar handbalcarrière voortzet. De 26-jarige heeft daar net een jaar bijgetekend bij de Deense dameshandbalclub Team Esbjerg. Toch zijn er wel plannen om terug naar Nederland te keren. Zo werd deze week bekend dat het koppel een woning heeft gekocht in Arnhem, waar Estavana is opgegroeid. Het is nog niet bekend of ze snel naar de Gelderse plaats zullen verhuizen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Rafael van der Vaart en Estavana Polman kopen woning in Arnhem

Rafael en Estavana zijn sinds begin 2016 een setje. De voetballer was eerder getrouwd met Sylvie Meis. Met haar kreeg hij in 2006 zoontje Damián. Tussen 2013 en 2015 was de oud-Ajacied samen met Sabia Engizek, de ex van Rafaels voormalige teamgenoot bij Oranje Khalid Boulahrouz. Sabia was in 2013 zwanger, maar kreeg een miskraam. Inmiddels heeft hij het geluk gevonden bij Estavana.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore