Entertainment

Dochter Lori Loughlin: 'Schandaal ruïneert mijn leven'

21 maart 2019 16:56 Aangepast: 21 maart 2019 16:56
Beeld © Getty Images

Olivia Jade is boos op haar ouders Lori Loughlin en Mossimo Giunnulli. Zij worden ervan beschuldigd enorme bedragen aan een universiteit te hebben, betaald zodat hun dochter werd toegelaten. Dochterlief vindt nu dat zij de dupe is van het schandaal.

"Nu zit ze erdoorheen, omdat alles wat ze heeft opgebouwd voor haar ogen verdwijnt"

Olivia is al haar dealtjes met merken kwijt én ze is ook nog eens van de universiteit getrapt. De 19-jarige is namelijk toegelaten op de onderwijsinstelling op basis van neppe testscores en door haar zogenaamde deelname aan het roeiteam. Bovendien zouden haar ouders een half miljoen hebben neergelegd voor de toelating van hun dochter op de prestigieuze University of Southern California. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

'Lori Loughlin had alleen maar goede bedoelingen'

Volgens bronnen bij het Amerikaanse tv-programma Entertainment Tonight is Olivia het helemaal zat. De beauty blogger is namelijk haar partnerschappen met onder andere Sephora, TRESemmé en Estée Lauder kwijt. "Ze hebben alles geruïneerd", zegt ze. Het heeft namelijk een enorm effect op haar inkomsten. En wat het nog erger maakt, is dat Olivia in eerste instantie al niet naar school wilde. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Ook makers Fuller House dumpen Lori Loughlin

De beauty blogger had dit al duidelijk gemaakt in haar vlogs. "Ze is heel gepassioneerd over haar carrière en wilde werken. En alles ging goed, maar was niet genoeg", leggen ingewijden uit. "Haar ouders zeiden dat ze zowel een carrière als een scholing aan moest kunnen. Nu zit ze erdoorheen, omdat alles wat ze heeft opgebouwd voor haar ogen verdwijnt." Ze zou het schandaal zo gênant vinden dat ze "niet meer uit durft te gaan." Olivia en haar zusje zijn nog niet gesignaleerd op het campus, omdat ze "leven in het moment" en de druk nog niet aan kunnen. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore