Entertainment

Pretty Little Liars: The Perfectionists niet naar Netflix

21 maart 2019 10:51 Aangepast: 21 maart 2019 11:28
Beeld © Getty Images

De Pretty Little Liars spin-off is een feit! Gisteren was de eerste aflevering te zien in de Verenigde Staten, maar in Nederland is de serie nog niet te zien. En dat blijft voorlopig ook nog wel even, zo maakt Netflix bekend op Twitter.

Alhoewel alle zeven seizoenen van de zoektocht naar de mysterieuze 'A' op Netflix staan, hoeven fans niet te verwachten dat hetzelfde gaat gebeuren met het laatste pareltje van Freeform. De streamingdienst heeft (vooralsnog) niet de rechten van de gloednieuwe show. Iets waar veel fans enorm van balen.

Wat je wel kan doen is een verzoek indienen, zo laat Netflix weten. Wie weet kunnen we binnenkort dan wél gaan genieten van de avonturen in het mysterieuze Beacon Heights.

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Eerste aflevering The Perfectionists vandaag te zien

Pretty Little Liars: The Perfectionists is het vervolg op de populaire serie Pretty Little Liars. De spin-off is net zoals het origineel gebaseerd op de succesvolle boekenreeks van schrijfster Sara Shepard, maar showrunner I. Marlene King geeft wel haar eigen draai eraan. 

In de spin-off, wie zich twee jaar na het einde van PLL afspeelt, lijken drie studenten het perfecte leventje te hebben. Maar als een brute moord de stad opschrikt blijkt al snel dat ze zich verschuilen achter geheimen... 

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Dit is de cast van Pretty Little Liars: The Perfectionists

De nieuwe verhaallijn gaat gepaard met een heleboel nieuwe personages, maar ook old school karakters maken hun wederkeer. Zo kruipt actrice Sasha Pieterse weer in de rol van ex-mean girl Alison DiLaurentis. En ook Janel Parrish, wie Mona speelt, maakt haar comeback.

RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore