Entertainment

Vanessa Hudgens gaat nog een kerstfilm maken voor Netflix

20 maart 2019 22:20 Aangepast: 20 maart 2019 22:42
Beeld © Instagram @vanessahudgens

High School Musical-ster Vanessa Hudgens gaat weer een kerstfilm maken, meldt vakblad Vulture. Na The Princess Switch van het afgelopen feestseizoen zou het dit keer gaan om The Knight Before Christmas, een leuke woordspeling op de kerst-horrorklassieker van Tim Burton en het Engelse woord voor ridder.

De film draait om een galante Engelse ridder die door een tovenaar vanuit de middeleeuwen in de moderne tijd wordt geplaatst. Vervolgens wordt hij verliefd op een middelbare schoollerares, die gespeeld wordt door Vanessa. Het lijkt erop dat Josh Whitehouse de rol van de koene ridder gaat spelen. De acteur gaat het druk krijgen, hij is namelijk ook te zien in de aanstaande prequel van Game of Thrones. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Vanessa Hudgens gestrikt voor nieuwe Netflix-Kerstfilm

De opnames beginnen aanstaande april in Ontario, Canada. Wellicht is Vanessa eigen ridder ook wel aanwezig. De actrice is al jaren samen met Austin Butler. Het stel kent elkaar uit de tijd van High School Musical, maar toen had de actrice nog verkering met Zac Efron. Pas jaren later werd het wat tussen de twee, in 2012 werden ze namelijk pas samen gespot. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore