Entertainment

Robert ten Brink opent zijn eigen café

20 maart 2019 14:54 Aangepast: 20 maart 2019 14:54
Beeld © ANP

Robert ten Brink gaat voor een carrièreswitch. De televisiepresentator heeft namelijk een café in Amsterdam gekocht!

"Het is geen bevlieging, dit wordt mijn tweede leven"

Vandaag komt de Weekend met het nieuws dat Dr. Love Café Heuvel in Amsterdam heeft gekocht. Ook aan RTL Boulevard bevestigt hij vandaag dit nieuws. "Het is geen bevlieging, dit wordt mijn tweede leven", vertelt hij aan het blad. Hij heeft de kroeg samen met een goede vriend van hem gekocht. Fans van All You Need Is Love hoeven niet bang te zijn, Robert is namelijk niet van plan zijn presentatieklussen aan de kant te zetten, ook zal hij niet zelf achter de bar te vinden zijn. Robert ziet het café echt als een hobby.

De tent is ook niet onbekend voor de presentator, want hij kent de familie Heuvel al lange tijd. "Mijn schoonmoeder heeft er jaren boven gewoond." Ook zijn vrouw vindt zijn aankoop fantastisch, juist omdat zij als kind er al woonde. "Dit is niet zomaar een bevlieging."

Miniatuurvoorbeeld
Ook leuk:

Robert ten Brink keert terug met Miljonairs

Ook bij de sterren is de Amsterdamse hotspot in trek. Zo stond de Britse acteur Sacha Baron Cohen al eens achter de tap en sloeg ook David Bowie er al eens een biertje achterover. Zelfs Freddy Heineken kwam er over de vloer. "De sfeer daar is natuurlijk fantastisch, echt dat oude Amsterdamse", aldus Robert. 

Wanneer het café van Robert open gaat is nog even afhankelijk van de horecavergunning. "Ik zal Femke Halsema eens masseren", grapt hij.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Fedja van Huêt heeft respect voor Robert ten Brink

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore