Entertainment

Down met Johnny emotioneert met eerste aflevering

19 maart 2019 20:46 Aangepast: 20 maart 2019 09:30
Beeld © William Rutten/SBS

Waar eerst de persoon met een beperking werd verrast en in het zonnetje gezet, is het nu juist hun taak om dat voor een ander te doen. In het programma Down met Johnny is gisteravond Remco verrast door zijn broertje Max.

De reden dat Max de (volgens hem) beste broer in de wereld in het zonnetje wil zetten, is aangrijpend. Remco heeft namelijk te maken gehad met zinloos geweld. Hij kreeg een klap op zijn hoofd. Sindsdien heeft hij last van lichte hersenschade. Ook voor Max was dit heel heftig, omdat hij een heel goede band met zijn broer heeft. 

De 20-jarige Max wil niets liever dan zijn oudere broer Remco verrassen met een tripje naar Londen. Hier speelt namelijk de lievelingsclub van de broertjes: Tottenham Hotspur. Johnny en Max bekokstoven een plannetje om naar een wedstrijd van de voetbalclub te gaan en niets aan Remco te vertellen. Helaas blijft het niet lang geheim, door de spanning en het enthousiasme vertelt Max het vrijwel direct aan Remco. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Johnny vindt werken met verstandelijk beperkten een feestje

Het is natuurlijk geen programma met Johnny de Mol zonder een lading verrassingen. Zowel Remco als Max worden namelijk in de watten gelegd, tot hun grote schrik. De presentator neemt de broertjes mee voor een rondleiding door het stadion én ze krijgen een toer door de stad in een privé bus. Het plezier is overduidelijk te zien. Ook de spelers van de voetbalclub ontgaat dit niet en genieten net zo hard mee. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Johnny de Mol over Talpa: 'We hebben twee jaar de tijd'

De eerste aflevering van het nieuwe seizoen Down met Johnny is hier te kijken. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore