Entertainment

Patrick uit Het Rotterdam Project gelukkiger dan ooit

19 maart 2019 11:07 Aangepast: 19 maart 2019 11:08
Beeld © Instagram @caveman010

Ex-dakloze Patrick zit na zijn deelname aan Het Rotterdam Project beter in zijn vel dan ooit tevoren. Hij is dan ook "heul blij", zoals hij het zelf noemt op Instagram.

"Je ziet er zo top uit!"
View this post on Instagram

#caveman010#is'heul'blij

A post shared by Patrick (@caveman010) on

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Dakloze Patrick aan de slag voor Hogeschool Rotterdam

In het programma van Beau van Erven Dorens, Het Rotterdam Project, konden we zien hoe de dakloze Patrick naar Zuid-Afrika vertrok om voor eens en altijd af te rekenen met zijn drugsverslaving. Inmiddels is hij alweer een paar maanden terug in Nederland, en gaat het beter dan ooit. 

Kijkers van de indrukwekkende show bleven ook nadat het programma was afgelopen Patrick omarmen. Om hen op de hoogte te houden plaatst Patrick regelmatig updates op zijn Instagram-pagina. En daaruit kunnen we opmaken dat de ex-verslaafde zijn leven steeds meer op de rit krijgt. Zijn vrolijke selfie maakt dan ook flink wat reacties los. Zijn volgers kunnen er vooral geen genoeg van krijgen hoe goed de voormalig dakloze er nu uitziet. "Je ziet er goed uit Patrick je doet het super goed", "strakke vrolijke kop man" en "fantastisch wat zie je er goed uit" zijn enkele van de razend enthousiaste reacties. 

Miniatuurvoorbeeld
Ook leuk:

De eerste beelden van Beau Five Days Inside seizoen 2

Patrick leefde jaren op straat nadat hij verslaafd raakte na de dood van zijn vrouw. In het inspirerende programma zagen kijkers hoe de dakloze Patrick beetje bij beetje zijn leven weer oppakt, mede dankzij zijn liefde voor fotografie. En hij doet het niet alleen als hobby, hij verdient er ook nog eens geld mee! Zo heeft de Hogeschool Rotterdam hem laatst gevraagd om foto's te maken van de leerlingen en docenten. 

Meer foto's van Patrick? Check dan zijn account caveman010 op Instagram voor de mooiste plaatjes uit Rotterdam.

View this post on Instagram

#caveman010 #pompenburg #haagseveer

A post shared by Patrick (@caveman010) on

View this post on Instagram

#caveman010 #delfshaven#eenzamejazz

A post shared by Patrick (@caveman010) on

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore