Entertainment

Kim Kardashian openhartig over huidziekte

18 maart 2019 13:30 Aangepast: 18 maart 2019 13:31
Beeld © Getty Images

Kim Kardashian staat natuurlijk bekend om haar stijlvolle selfies en egale huid. Toch is de realityster ook openhartig over de huidziekte Psoriasis, waar zij aan lijdt.

"Het is zo smerig"

In haar stories op Instagram plaatst Kim een selfie waarop meerdere rode plekken te zien zijn. Het is niet de eerste keer dat Kim dit deelt met haar miljoenen volgers. Eerder liet ze ook al rode plekken op haar been zien en deelde ze haar geheim om dit tegen te gaan.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kim Kardashian helpt wederom ex-gevangene

Destijds legde Kim uit dat ze een speciaal kruidenzalfje gebruikt tegen de ziekte. Ook maakt ze gebruik van een UV-lichtbak. De straling hiervan zou de symptomen van de huidziekte moeten verminderen. Toch laat de selfie queen het hier niet bij zitten en is ze begonnen met het drinken van een Chinees kruidendrankje. “Ik gebruik een mengsel dat speciaal voor mij gemaakt is”, vertelde ze. “Ik moet het twee keer per dag drinken en het is zo smerig. Ik hoop dat het werkt, ik merk het binnen zes weken.”

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kim Kardashian klaagt imitatiekledingsite aan

Kim Kardashian lijdt aan Psoriasis. Dit is een van de bekendste chronische huidziektes. Om de ziekte te krijgen dien je er aanleg voor te hebben en is dus niet besmettelijk.

RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore