Entertainment

The Curse of La Llorena opvolger The Conjuring

18 maart 2019 11:00 Aangepast: 18 maart 2019 11:02
Beeld © Warner Brothers

Horrorfans hebben iets om naar uit te kijken: de nieuwe horrorfilm The Curse of La Llorena speelt zich af in hetzelfde universum als de films Conjuring en Annabelle. Er gingen al wat geruchten hierover, aangezien het van dezelfde makers komt. Maar het nieuws is nu officieel bevestigd dankzij de trailer.

De horrorfranchise kent meerdere verhaallijnen, maar wordt altijd verbonden door een personage. In La Llorena is dat Father Perez, de priester die bekend is van Annabelle. Father Perez wilde in de film de vervloekte ziel van de demonische pop er uithalen. Annabelle kreeg de overhand en stuurde Perez naar het ziekenhuis. Het is nog gissen hoe het dit keer afloopt met hem. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Trailer nieuwe horrorfilm 'MA' bezorgt je kippenvel

The Curse of La Llorona vindt plaats in de jaren '70 in Los Angeles. Linda Cardellini, die bekend werd van haar rol als Velma in Scooby Doo, speelt sociaal werker Anna Tate-Garcia. Zij doet een poging haar zoon en dochter te beschermen tegen The Weeping Woman (La Llorona) die kinderen verdrinkt. Het is nog nog niet bekend welke rol Father Perez in dit verhaal vervult. 

Dit is niet de eerste spin-off binnen het Conjuring-universum. Fans kregen al The Nun en volgend jaar komt deel drie uit van de Annabelle-serie. De volgende in de lijn van horrorfilms is dus The Curse of La Llorona, die op 18 april uitkomt in Nederland. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore