Entertainment

Roxeanne Hazes laat zich van meest kwetsbare kant zien

18 maart 2019 10:30 Aangepast: 18 maart 2019 11:23
Beeld © ANP

Na alle glitter en glamour van afgelopen weekend, laat Roxeanne Hazes op Instagram nu een andere kant van zichzelf zien. Ze gaat met de billen bloot, iets waar haar ruim 192 duizend volgers haar voor de hemel in prijzen.

"Nog mooier dan met make-up"

De dochter van Drรฉ ziet er altijd uit om door een ringetje te halen, en ook met een blotebillengezichtย straalt de zangers nog altijd. Haar volgers reageren dan ook vol bewondering onder de meest recente post van de Hazes-telg.ย "Je bent en blijft prachtig", "nog mooier dan met make-up" en "knaptoet ben je"ย zijn enkele van de positieve comments onder het "no make-up monday"-kiekje van de jonge moeder.

Maar dat is niet het enige wat haar fans opvalt. Zo is de gelijkenis met haar in 2004 overleden vader niet te missen. Reacties zoals "wat lijk je op je vader" blijven dan ook binnenstromen onder de post. En eerlijk is eerlijk, de appel valt niet ver van de boom!

Miniatuurvoorbeeld
Ook leuk:

Roxeanne Hazes zweert verloofde eeuwige trouw bij Titanic

Haar natuurlijke look staat in contrast met het afgelopen weekend. Tijdens het meezingfestijn Holland zingt Hazes haalde de 25-jarige juist alles uit de kast. Op de Instagram van Roxeanne kwamen haar schitterende looks al voorbij.ย Inderdaad, meervoud! Want zo'n groot spektakel vraagt er gewoon om.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Roxeanne Hazes wil niet met hologram optreden

Rox zal samen met Jamai Loman, Danny de Munk,ย Xander de Buisonjรฉ en nog vele anderen te horen zijn tijdens het jaarlijkse hommageconcert dat opย 22 en 23 maart in de Ziggo Dome in Amsterdam plaatsvindt.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore