Entertainment

Kippenvel: André treedt samen op met zijn vader

16 maart 2019 14:25 Aangepast: 16 maart 2019 14:38
Beeld © Instagram @andrehazes

Voor de zevende keer op rij werd de Ziggo Dome gisteravond, onder leiding van Jeroen van der Boom, gevuld met fans van André Hazes. En het was een bijzondere avond, want de koning van het levenslied stond voor het eerst op het podium samen met zijn zoon.

"Voor één keer kon ik mijn man samen zien met zijn vader"
View this post on Instagram

Hey ouwe, dat had je niet gedacht hè...

A post shared by Andre Hazes (@andrehazes) on

Via een hologram was de in 2004 overleden zanger weer even springlevend. "Hey ouwe, dat had je niet gedacht hè...", schreef zijn zoon, André, na het optreden op zijn Instagram bij een video van het emotionele duet.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

André Hazes neemt gouden plaat in ontvangst

Maar niet alleen voor André was het een bijzonder moment om samen met zijn vader nog één keer op het podium te staan. Ook zijn vriendin, Monique Westenberg, liet op Instagram weten er stil van te zijn. "Wat was dit bijzonder. Voor één keer kon ik mijn man samen zien met zijn vader. Ik kan niet wachten dit filmpje morgen aan die kleine te laten zien. Papa samen met opa!"

Roxeanne liet eerder weten ook gevraagd te zijn om op te treden met de hologram, maar bedankte vriendelijk. "Ik voel daar niet zo heel veel voor", vertelde ze tegen het ANP. “Ik zou dat heel moeilijk vinden om te doen.”

Miniatuurvoorbeeld
Ook leuk:

Roxeanne neemt Fender mee naar Holland zingt Hazes

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore