Entertainment

Roxeanne Hazes steelt de show tijdens Holland zingt Hazes

16 maart 2019 14:02 Aangepast: 16 maart 2019 14:24
Beeld © Instagram @roxeannehazes

Duizenden fans van de in 2004 overleden zanger André Hazes zongen gisteravond de sterren van de hemel samen met het gros van de Nederlandse muziekwereld. Onder hen de dochter van Dré, die er zoals altijd weer uitzag om door een ringetje te halen!

Op Instagram staat de 25-jarige dame nog even stil bij haar stijlvolle looks. Inderdaad, meervoud. Want zo'n groot spektakel vraagt natuurlijk om meerdere killer outfits. Alles wordt uit de kast gehaald; glitters, pailletten, jurkjes, pakken noem het maar op. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Roxeanne Hazes zweert verloofde eeuwige trouw bij Titanic

Onder de foto's worden haar looks lovend ontvangen. Haar ruim 191 duizend volgers zijn vooral weg van haar weelderige blonde coupe vol krullen. Iemand vergelijkt haar zelfs met Tina Turner, wat een compliment! Een kleine greep uit de positieve reacties: "dit staat je echt mooi" en "meid je mag er zijn eerlijk waar, die kleur staat je goed." 

Rox zal naast onder meer Jamai Loman, Danny de Munk en Xander de Buisonjé nog te horen zijn tijdens het jaarlijkse hommageconcert dat nog op 16, 22 en 23 maart in de Ziggo Dome in Amsterdam plaatsvindt.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore