Boulevard

Ook makers Fuller House dumpen Lori Loughlin

15 maart 2019 20:27 Aangepast: 15 maart 2019 20:46

De in opspraak geraakte Lori Loughlin lijkt niet meer terug te keren in de Netflix-sitcom Fuller House. De actrice, die een terugkerende gastrol had, komt niet meer voor in de plannen voor het vijfde seizoen. Dat zegt althans een bron tegen TMZ.

Lori speelde de rol van Rebecca Katsopolis in Fuller House en in voorganger Full House. Ze is sinds deze week verdachte in een groot omkoopschandaal. Of dat iets met het schrappen van haar rol te maken heeft, is niet duidelijk.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Dochters Lori Loughlin weg bij universiteit

Donderdag werd al duidelijk dat het Amerikaanse tv-station Hallmark de samenwerking met haar stopt. Een van de producties die niet langer op de zender is te zien is de reeks tv-films Garage Sale Mystery.

Lori en haar man Mossimo Giannulli zouden bijna een half miljoen euro hebben betaald om hun dochters op een bepaalde universiteit te krijgen en logen dat beide meiden goede roeisters waren, om hen zo als 'atleet' binnen te krijgen bij de universiteit. Lori kwam vrij na het betalen van een borgsom van 900.000 dollar. Ook haar man kwam op borgtocht vrij.

ANP
`