Boulevard

Riverdale ligt binnenkort een maand stil

15 maart 2019 11:47 Aangepast: 15 maart 2019 14:10
Beeld © The CW

Nieuwe maand, nieuwe Riverdale-stop... Normaal gesproken wordt er iedere week een nieuwe aflevering van Riverdale uitgezonden bij The CW, en kunnen we in Nederland een dag later via Netflix de aflevering bekijken. Maar dat is de komende tijd compleet anders.

Slecht nieuws voor alle fans van de populaire tienerserie. Het seizoen neemt namelijk een kleine pauze vanaf 11 april, om vervolgens op 2 mei weer terug te keren. Dus nog maar twee afleveringen en dan zit het er voorlopig weer op. Daarna moeten we het ongeveer een maand stellen zonder nieuwe afleveringen.

Het is niet de eerste keer dat de opnames stil worden gelegd, afgelopen seizoen zat vol met gaten. In Amerika is het namelijk gebruikelijk om tijdens de feestdagen series stil te leggen, om te voorkomen dat de kijkcijfers in een flinke dip terecht komen. En Riverdale is er daar dus eentje van.

Miniatuurvoorbeeld
Ook leuk:

PLL-ster te zien in Riverdale spin-off

De opnames werden deze maand ook al tijdelijk stopgezet na het overlijden van Luke Perry. De 52-jarige acteur speelde in deze serie de rol van vader Fred Andrews. De opnames stopte tijdelijk, zodat de cast en crew de kans kregen om te rouwen. Of het verhaal door het overlijden moet worden aangepast, is nog niet bekend. 

RTL Boulevard
`