Entertainment

Onthullende Netflix-docu over verdwijning Maddie McCann komt eraan

14 maart 2019 13:08 Aangepast: 14 maart 2019 13:24
Beeld © Getty Images

De wereldwijd bekende vermissingszaak van Madeleine McCann houdt vandaag de dag nog altijd de gemoederen bezig. Netflix heeft, na lang te zijn tegengewerkt, de documentaire over het meisje af en deze zit boordevol schokkende theorieën.

Maddie McCann verdween in 2007 uit een vakantieappartement in Portugal. Nu twaalf jaar later is er nog geen enkel spoor van het destijds driejarig meisje. Gedurende de zoektocht zijn er al meerdere theorieën opgeworpen en zijn ook de ouders zelfs een tijdje verdachten geweest in deze zaak.

De documentaire serie werd al in 2007 aangekondigd maar werd toen door de ouders van Madeleine tegengehouden. Nu komt hij er eindelijk dan toch en is er al een eerste trailer opgedoken.

In de reeks komen meer dan 40 mensen die ook maar iets met de zaak te maken hebben gehad aan het woord. Enkele experts leggen in de reeks een bijzondere theorie uit: dat Maddie nog leeft en in handen is van mensensmokkelaars vanwege haar 'financiële waarde als Brits meisje uit de middenklasse'. Ook de Portugese politieman Goncalo Amaral komt aan bod. Hij is degene die de ouders van Maddie beschuldigde van het doden van hun eigen dochter, waarop de ouders hem zelfs hebben aangeklaagd.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Formule 1-fans opgelet! Deze serie staat vanaf nu op Netflix

Liefhebbers van series als Making A Murderer en The Staircase kunnen dus hun hart ophalen. De documentaire reeks The Disappearance of Madeleine McCann is vanaf 15 maart te zien op Netflix.  

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore